Din tid är värdefull!

Märker mer och mer hur värdefull varenda stund av ens tid är och hur lätt det egentligen är att slösa tid på ingenting alls. Bara att ändra sina rutiner och börja gå upp tidigare kan göra underverk! Att börja sin dag tidigt och börja med att träna, uträtta arbete som man har eller skjutit upp eller varför inte använda dig av den tiden som din egentid innan resten av världen vaknar? Man får även en helt annan inställning och känner sig mer igång, aktiv, positiv och redo att ta tag i nya saker, i jämförelse med om man bara vaknar sent då det är lätt att känna sig slö och negativ och inte orka komma igång.

I början kan det vara en kamp att ändra sina sömnrutiner, och man kan vara väldigt trött den första perioden. Speciellt svårt kan vara att lägga sig tidigt för att sedan orka gå upp tidigt, så man får stå ut de första 2-3 dagarna att det blir tufft att gå upp efter för lite sömn, men var bestämd! För sedan blir detta en rutin och smälter in som vilken annan vana som helst och innan du vet ordet av har du vant dig. Denna nya vana kommer att löna sig och kan ta dig väldigt långt på många olika plan!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s