Energitjuvar

Känner du igen känslan av att bli helt slut och utmattad varje gång du umgås med vissa människor? Eller att du ofta känner dig på dåligt humör och allmänt orolig och har dålig energi efter att du pratat med en viss människa? Våga göra dig av med dessa människor ur ditt liv. Vi måste bli bättre på att filtrera och inte vara omringade av energitjuvar. Det finns de som livnär sig på din energi. Du kanske ger dem någon sorts bekräftelse och energiboost medan de bara slukar din energi. Du har kvar dem för att du inte orkar säga ifrån eller så kanske du är rädd för att stå ensam utan någon, men detta är värre än ensamhet. Gör du dig av med dessa kan du istället använda din energi på dig själv och din egen utveckling än att ständigt gå och oroa dig för vad denna person har sagt eller problem som denne dragit med dig i.

Märker du att en viss person oftast ger dig en negativ känsla varje gång du har med denne att göra, eller inte för ditt liv i den riktning du vill, våga klippa! Omge dig istället med personer som lämnar positiva känslor efter att du pratat eller umgåtts med dem. Vänner som får dig att känna dig stark och tillför någon utveckling i ditt liv. Vi måste bli lite mer ”egoistiska” med den biten, för ju mer hela vi är som människor desto bättre medmänniskor och bra vänner kan vi vara för de runtomkring oss som vi verkligen vill ha i våra liv!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s